קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה עם פקאן

לחם בננה עם פקאן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לחם בננה עם אגוזי פקאן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 112 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, בננות בשלות מדי, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו לחם בננה עם פקאן, לחם בננה עם קוקוס ופקאן, ו לחם חמאת בננה עם אגוזי פקאן קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומשמנים קלות תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
3
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסודה לשתיה והמלח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מועכים 2 מהבננות בעזרת מזלג בקערה קטנה כך שעדיין יהיה להם מעט מרקם. בעזרת מערבל חשמלי המצויד בקצפת תיל מקציפים יחד את יתרת הבננות והסוכר למשך 3 דקות טובות; אתה רוצה קרם בננה קליל ורך.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את החמאה המומסת, הביצים והווניל; מקציפים היטב ומגרדים את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים פנימה את החומרים היבשים רק עד להטמעה; אין צורך להתמזג יתר על המידה. מקפלים פנימה את האגוזים ואת הבננות המעוכות בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
יוצקים את הבלילה לתבנית הכיכר המוכנה. תן למחבת ראפ טוב על השיש כדי להוציא בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
8
אופים כ 1 שעה ו 15 דקות, עד חום זהוב קיסם מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי. אל תתעצבן אם לחם הבננה מפתח סדק במרכז הכיכר; זו לא טעות, זה אופייני. סובב את התבנית מעת לעת כדי להבטיח השחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננהלחם בננה
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מצננים את הלחם בתבנית למשך 10 דקות בערך, ואז הופכים על רשת להתקרר לחלוטין לפני שפורסים. צולים את פרוסות לחם הבננה, מאבקים בסוכר הקונדיטורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
לחם בננהלחם בננה
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת