לחם בננה עם פקאן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לחם בננה עם אגוזי פקאן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 112 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, בננות בשלות מדי, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו לחם בננה עם פקאן, לחם בננה עם קוקוס ופקאן, ו לחם חמאת בננה עם אגוזי פקאן קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומשמנים קלות תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסודה לשתיה והמלח; מניחים בצד.
מועכים 2 מהבננות בעזרת מזלג בקערה קטנה כך שעדיין יהיה להם מעט מרקם. בעזרת מערבל חשמלי המצויד בקצפת תיל מקציפים יחד את יתרת הבננות והסוכר למשך 3 דקות טובות; אתה רוצה קרם בננה קליל ורך.
מוסיפים את החמאה המומסת, הביצים והווניל; מקציפים היטב ומגרדים את דפנות הקערה.
מערבבים פנימה את החומרים היבשים רק עד להטמעה; אין צורך להתמזג יתר על המידה. מקפלים פנימה את האגוזים ואת הבננות המעוכות בעזרת מרית גומי.
יוצקים את הבלילה לתבנית הכיכר המוכנה. תן למחבת ראפ טוב על השיש כדי להוציא בועות אוויר.
אופים כ 1 שעה ו 15 דקות, עד חום זהוב קיסם מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי. אל תתעצבן אם לחם הבננה מפתח סדק במרכז הכיכר; זו לא טעות, זה אופייני. סובב את התבנית מעת לעת כדי להבטיח השחמה אחידה.
מצננים את הלחם בתבנית למשך 10 דקות בערך, ואז הופכים על רשת להתקרר לחלוטין לפני שפורסים. צולים את פרוסות לחם הבננה, מאבקים בסוכר הקונדיטורים ומגישים.