לחם בננה קלאסי
לחם בננה קלאסי הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 463 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, שמן צמחי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם בננה קלאסי, לחם בננה קלאסי, ו לחם בננה קלאסי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ. חמאה קלה אחת 9 על 5 אינץ ' כיכר לחם.
מקציפים יחד את הקמח, פקאן, סוכר מגורען, סודה לשתיה, קינמון, 1/2 כפית מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מקציפים יחד את הביצים, החמאה המומסת, חלב החמאה, הסוכר החום והווניל בקערה בינונית; מערבבים פנימה את הבננות המעוכות. מקפלים את תערובת הבננה לתערובת הקמח עד לאיחוד פשוט (זה בסדר אם יש כמה גושים).
יוצקים את הבלילה לתבנית החמאה ומקישים קלות על התבנית על השיש כדי לחלק את הבלילה באופן שווה.
אופים עד להשחמה וקיסם שהוכנס למרכז יוצא נקי לחלוטין, בערך 1 שעה.
תנו ללחם להתקרר במשך 10 דקות בתבנית, ואז פנו על מתלה להתקרר לחלוטין.