לחם בננה קרמל מלוח
לחם בננה קרמל מלוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, בננות, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פודינג לחם קרמל-בננה מלוח, קרמל מלוח בננה מקרונים, ו קרמל מלוח בננה אגוזים מאפינס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9x5 אינץ כיכר פאן עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח; להפריש. בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה 1 כוס סוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות רק עד בשילוב. לנצח בוניל ובננות עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה על מהירות נמוכה רק עד incorporated.
אופים 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 20 דקות. הפעל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר כיכר; להסיר מחבת כדי מתלה קירור.
בסיר קטן, חום 2 כפות חמאה 1/4 כוס סוכר חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם whisk. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים בקצפת.
הסר מן החום; מערבבים אבקת סוכר 1/4 כפית מלח. טפטוף מיידי מעל כיכר (זיגוג יהיה להקשיח במהירות).