לחם בננה קרמל מלוח
לחם בננה מלוח דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו לחם בננה קרמל מלוח, פודינג לחם קרמל-בננה מלוח, ו קרמל מלוח בננה אגוזים מאפינס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה.
מקציפים 1/2 כוס חמאה וסוכר חום 1 כוס יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד אור ורך.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד בשילוב. מקציפים בננות 1 כף תמצית וניל לתוך תערובת חמאה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה על מהירות נמוכה, רק עד incorporated.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 55 דקות. מגניב במחבת במשך 20 דקות. הפעל סכין סביב קצוות לחם ולהעביר מתלה חוט.
חום 1/4 כוס סוכר חום 2 כפות חמאה בסיר על חום בינוני; להביא לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד הסוכר הוא מומס, על 1 דקה. מערבבים קרם לתוך תערובת סוכר חום ולהסיר סיר מחום. מערבבים 1/3 כוס סוכר ממתקים ו 1/4 כפית מלח לתוך תערובת שמנת עד זיגוג הוא חלק.
טפטוף זיגוג מעל כיכר לחם.