זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולני, תמצית ונילן, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו לחם בננה עם פצפוצי שוקולד מחיטה מלאה, לחם בננה עם פצפוצי שוקולד מחיטה מלאה, ו לחם בננה עם פצפוצי שוקולד מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). תרסיס קל מחבת כיכר 9x5 אינץ ' או 16 כוסות מאפין עם ספריי בישול. מערבבים את חלב רזה ומיץ לימון יחד בכוס מדידה; לתת לעמוד עד מקושקשות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מיץ לימון
חלב ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
ספינות מאפינס
מחבת כיכר
תנור
2
לטאטא יחד את קמח החיטה המלאה, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קינמון
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מקציפים את הביצים והסוכר יחד עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
4
מערבבים את הבננות הפירה, את תערובת החלב, שמן קנולה, ותמצית וניל. מערבבים את תערובת הקמח רק עד שכל החומרים הם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
פירה בננה
שמן קנולה
קמח לכל מטרה
חלב
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת מוכנה או כוסות מאפין.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מחבת
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה עבור כיכר, או 30 דקות עבור מאפינס. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.