קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

לחם בסגנון גרמני מחיטה מלאה

לחם בסגנון גרמני מחיטה מלאה
אם 76 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם בסגנון גרמני מחיטה מלאה עשוי להיות מרהיב טבעוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מים חמים, חומץ תפוחים, זרעים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו 100% שוקולד גרמני מלא השראה בראוניז, פסטה בסגנון גרמני, ו כרוב אדום בסגנון גרמני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, להמיס את השמרים בכ 1/2 כוס המים (אין צורך להיות מדויק, אתה תהיה הוספת שאר המים בקרוב).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
תן לזה לנוח כמה דקות בזמן שאתה גריז 9 x 5 מחבת כיכר אינץ'.לנפות את הקמח ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים (שאר המים, החומץ והזרעים) ומערבבים עד שנוצר בצק חלק יחסית. שלי עדיין היה דביק, אבל עדיין מסוגל להיות מטופלים ויצרו בלי לחלוטין דבק באצבעות שלי.צור את הבצק לצורת כיכר שתתאים לסוף במחבת שלך. אני פשוט סוג של לעצב אותו, ולאחר מכן לגלגל אותו כמה פעמים על הדלפק כדי לגרום לו להיראות קצת יותר נחמד ולהיות באורך הנכון.מכסים קלות את כיכר הלחם בניילון נצמד או במגבת תה, ונותנים לה לעלות במקום חם יחסית, ללא טיוטה, במשך כשעה עד שעה וחצי. זה צריך להכפיל את הגודל ולמלא את המחבת יפה.מחממים התנור שלך ל 480ºF (250ºC).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים את כיכר הלחם במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 390ºF (200ºC), ולאפות אותו עוד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר את כיכר מן המחבת (זה צריך לקפוץ החוצה), ולדפוק על הקרקעית. אם זה באמת נשמע חלול, אז זה נעשה. אם אתה חושב שזה צריך קצת יותר זמן, פופ אותו בחזרה בתנור ולאפות אותו במשך זמן רב יותר לפי הצורך. כיכר שלי נעשה לאחר השעה הראשונית, אבל ייתכן שיהיה עליך עוד 10-20 דקות, בהתאם לחות וכאלה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף