לחם בסגנון גרמני מחיטה מלאה
אם 76 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם בסגנון גרמני מחיטה מלאה עשוי להיות מרהיב טבעוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מים חמים, חומץ תפוחים, זרעים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו 100% שוקולד גרמני מלא השראה בראוניז, פסטה בסגנון גרמני, ו כרוב אדום בסגנון גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, להמיס את השמרים בכ 1/2 כוס המים (אין צורך להיות מדויק, אתה תהיה הוספת שאר המים בקרוב).
תן לזה לנוח כמה דקות בזמן שאתה גריז 9 x 5 מחבת כיכר אינץ'.לנפות את הקמח ומלח לקערה.
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים (שאר המים, החומץ והזרעים) ומערבבים עד שנוצר בצק חלק יחסית. שלי עדיין היה דביק, אבל עדיין מסוגל להיות מטופלים ויצרו בלי לחלוטין דבק באצבעות שלי.צור את הבצק לצורת כיכר שתתאים לסוף במחבת שלך. אני פשוט סוג של לעצב אותו, ולאחר מכן לגלגל אותו כמה פעמים על הדלפק כדי לגרום לו להיראות קצת יותר נחמד ולהיות באורך הנכון.מכסים קלות את כיכר הלחם בניילון נצמד או במגבת תה, ונותנים לה לעלות במקום חם יחסית, ללא טיוטה, במשך כשעה עד שעה וחצי. זה צריך להכפיל את הגודל ולמלא את המחבת יפה.מחממים התנור שלך ל 480ºF (250ºC).
אופים את כיכר הלחם במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 390ºF (200ºC), ולאפות אותו עוד 45 דקות.
הסר את כיכר מן המחבת (זה צריך לקפוץ החוצה), ולדפוק על הקרקעית. אם זה באמת נשמע חלול, אז זה נעשה. אם אתה חושב שזה צריך קצת יותר זמן, פופ אותו בחזרה בתנור ולאפות אותו במשך זמן רב יותר לפי הצורך. כיכר שלי נעשה לאחר השעה הראשונית, אבל ייתכן שיהיה עליך עוד 10-20 דקות, בהתאם לחות וכאלה.