לחם בצל-שיפון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, ביצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצל מטוגן ב 1 כף שמן חם במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד הזהב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
שלב הנותרים 1 כף שמן, חלב, ו 1/4 כוס מים בסיר; חום 120 עד 13
מערבבים יחד 3/4 כוס קמח לחם, 1/4 כוס קמח שיפון, סוכר, מלח, ושמרים בקערת ערבוב גדולה; לעשות באר במרכז התערובת. מערבבים בתערובת חלב עם כף עץ. מערבבים הנותרים 1/2 כוס קמח שיפון, בצל, זרעי קימל. מערבבים בהדרגה מספיק קמח לחם כדי להפוך את הבצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
קמח לחם
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעית
4
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה (כ 8 דקות).