לחם בצל-שיפון
לחם בצל-שיפון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, ביצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מטוגן ב 1 כף שמן חם במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד הזהב. תניח בצד.
שלב הנותרים 1 כף שמן, חלב, ו 1/4 כוס מים בסיר; חום 120 עד 13
מערבבים יחד 3/4 כוס קמח לחם, 1/4 כוס קמח שיפון, סוכר, מלח, ושמרים בקערת ערבוב גדולה; לעשות באר במרכז התערובת. מערבבים בתערובת חלב עם כף עץ. מערבבים הנותרים 1/2 כוס קמח שיפון, בצל, זרעי קימל. מערבבים בהדרגה מספיק קמח לחם כדי להפוך את הבצק נוקשה.
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה (כ 8 דקות).
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה, ולהסתובב על משטח מקומח קלות; לתת לעמוד 5 דקות. צורה לתוך כיכר, ולמקם בתוך כף משומנת 9x 5 אינץ'.
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. מערבבים יחד ביצה 1 כפית מים; מברשת על כיכר.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת מיד, להתקרר על מתלה תיל.