קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

לחם בצל-שיפון

לחם בצל-שיפון
לחם בצל-שיפון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, ביצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצל מטוגן ב 1 כף שמן חם במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד הזהב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שלב הנותרים 1 כף שמן, חלב, ו 1/4 כוס מים בסיר; חום 120 עד 13
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מערבבים יחד 3/4 כוס קמח לחם, 1/4 כוס קמח שיפון, סוכר, מלח, ושמרים בקערת ערבוב גדולה; לעשות באר במרכז התערובת. מערבבים בתערובת חלב עם כף עץ. מערבבים הנותרים 1/2 כוס קמח שיפון, בצל, זרעי קימל. מערבבים בהדרגה מספיק קמח לחם כדי להפוך את הבצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
קמח לחםקמח לחם
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה (כ 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
7
אגרוף בצק למטה, ולהסתובב על משטח מקומח קלות; לתת לעמוד 5 דקות. צורה לתוך כיכר, ולמקם בתוך כף משומנת 9x 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. מערבבים יחד ביצה 1 כפית מים; מברשת על כיכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מחבת מיד, להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף