לחם בקר מבושל נמשך כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -29 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 530 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו לחם, שן שום, בשר בקר טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט פטריות פורטובלו צלויות , סלמון מבושל בבייקון עם רוטב פטריות-צדפות וקוביות בקר צלויות .
הוראות
1
מבשלים במחבת בשר בקר, בצל, פלפל ירוק, סלרי ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; לנקז. מערבבים פנימה את הגבינה, המרק, הפטריות, הזיתים, המלח והפלפל; לערבב היטב. מבשלים ללא מכסה במשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים, חותכים את הלחם לרוחב לארבע חתיכות, ואז חותכים כל חלק לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולבי
1 בלוק (8 אונקיות) גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
בלוק גבינת קולבי
1 בלוק (8 אונקיות) גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מניחים עם הצד החתוך כלפי מעלה על ניירות אפייה משומנים. צולים 4-5 אינץ' מהאש עד לקלוי קל. מעל תערובת בשר. צולים 4 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד שהשוליים משחימים.