לחם בראנץ ' בסגנון יווני
אם 17 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם בראנץ בסגנון יווני יכול להיות מצוין ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 20 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם עלי בזיליקום, ביצה, תערובת מקורית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט לחם בסגנון יווני, ביצי בראנץ בסגנון החווה, ו גריסים בסגנון בראנץ ' קרוליינה.
הוראות
תנור חום 218°. תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 תערובת ביסקוויק כוס, גבינה, בזיליקום אורגנו; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים את שאר החומרים עד לחלחל.
מורחים את הבלילה במחבת; מפזרים תערובת גבינה.
אופים 13 עד 15 דקות או עד חום זהוב. כדי לשרת, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות.