קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

לחם ברוקולי

לחם ברוקולי
לחם ברוקולי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכי לחנות וקחי ברוקולי, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: לחם ברוקולי, לחם ברוקולי, ו לחם ברוקולי נקניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים את הבצל, ברוקולי, ואת מאפין לערבב; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים ב 400 במשך 27 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד