קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

לחם ברוקולי

לחם ברוקולי
לחם ברוקולי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכי לחנות וקחי ברוקולי, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: לחם ברוקולי, לחם ברוקולי, ו לחם ברוקולי נקניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים את הבצל, ברוקולי, ואת מאפין לערבב; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים ב 400 במשך 27 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה