קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות18
מגזין

לחם ברי חיטה

לחם ברי חיטה
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 197 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח amaranth, דבש, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם בננה טריפל ברי מחיטה מלאה, לחם ברי קיץ מחיטה מלאה עם זיגוג לימון, ו לימון, יוגורט, ברי & לחם מחיטה מלאה זנגביל.

הוראות

1
מערבבים מים ופירות יער בסיר; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסננים חיטה במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי; מניחים פירות יער חיטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בואו דוכן נוזלי בישול שמור עד חם (100 עד 110). מערבבים שמרים לתוך נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מערבבים חלב, דבש ומלח בסיר קטן וכבד, ערבוב עם מקצף עד דבש ומלח להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
תערובת חלב חום מעל חום בינוני עד חם (100 עד 110).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
מוסיפים תערובת חלב לתערובת שמרים, ערבוב עם מקצף; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
כף קלה 3 כוסות קמח לחם, קמח חיטה מלאה, קמח amaranth לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, וקמח amaranth לתערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
קמח Amaranthקמח Amaranth
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף עד 1/2 קמח לחם כוס, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מעיל שני 9 x 5 אינץ ' מחבתות כיכר עם ספריי בישול; אבק כל אחד עם 1 כף קמח לחם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
מחלקים בצק לשניים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), ללוש חצי גרגרי חיטה לבצק; מניחים את הבצק במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מפזרים בצק עם 1 כף סובין חיטה. חזור על הנוהל עם בצק שנותר, גרגרי חיטה, סובין חיטה. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
סובין חיטהסובין חיטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
14
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד הזהב. כיכרות מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף