קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות18
מגזין

לחם ברי חיטה

לחם ברי חיטה
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 197 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח amaranth, דבש, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם בננה טריפל ברי מחיטה מלאה, לחם ברי קיץ מחיטה מלאה עם זיגוג לימון, ו לימון, יוגורט, ברי & לחם מחיטה מלאה זנגביל.

הוראות

1
מערבבים מים ופירות יער בסיר; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מסננים חיטה במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי; מניחים פירות יער חיטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
בואו דוכן נוזלי בישול שמור עד חם (100 עד 110). מערבבים שמרים לתוך נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מערבבים חלב, דבש ומלח בסיר קטן וכבד, ערבוב עם מקצף עד דבש ומלח להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
תערובת חלב חום מעל חום בינוני עד חם (100 עד 110).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מוסיפים תערובת חלב לתערובת שמרים, ערבוב עם מקצף; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
כף קלה 3 כוסות קמח לחם, קמח חיטה מלאה, קמח amaranth לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, וקמח amaranth לתערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
קמח Amaranthקמח Amaranth
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף עד 1/2 קמח לחם כוס, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
10
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מעיל שני 9 x 5 אינץ ' מחבתות כיכר עם ספריי בישול; אבק כל אחד עם 1 כף קמח לחם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
מחלקים בצק לשניים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), ללוש חצי גרגרי חיטה לבצק; מניחים את הבצק במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
12
מפזרים בצק עם 1 כף סובין חיטה. חזור על הנוהל עם בצק שנותר, גרגרי חיטה, סובין חיטה. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
סובין חיטהסובין חיטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
14
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד הזהב. כיכרות מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)