לחם בריוש פרנץ ' טוסט
המתכון לחם בריוש פרנץ ' טוסט מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 272 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם מטוגן עם צימוקים רום., לחם אוכמניות עם לחם מטוגן עם שייק גזר-ג'ינג'ר, ו לחם מטוגן בריוש של גיל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מגהץ ואפל לגובה בינוני. מחממים התנור ל 200 מעלות F (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים).
לטאטא יחד את החלב, סוכר, וניל, מלח וביצים בקערה או אפייה. משרים חתיכת לחם בתערובת במשך 2 דקות לכל צד.
מברשת קלה את החלק העליון והתחתון של וופל עם חמאה.
מניחים את הלחם הטבול על ברזל הוופל וסוגרים בעדינות (לא לדחוף למטה). מבשלים עד חום זהוב ויבש מתחת כאשר אתה מרים פינה, 5 עד 6 דקות. לשמור על חם בתנור או מכוסה בנייר כסף על צלחת. חזור עם הלחם הנותר.
מעל הטוסט הצרפתי עם סירופ, פטל וסוכר ממתקים.