לחם ג'ינג'ר תפוח
לחם ג'ינג'ר תפוחים עשוי להיות בדיוק ה-hor d'oeuvre שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 38 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 187 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, ציפורן טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 17% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ג'ינג'ר תפוח הפוך , ג'ינג'ר תפוח הפוך , וג'ינג'ר תפוח מתובל .
הוראות
מסדרים פרוסות תפוחים ב-17 אינץ' משומן. x 11 אינץ'. x 1-in. מחבת.
אופים ב-350 מעלות למשך 5 דקות.
בקערה קטנה מערבבים את יתרת הסוכר עם המולסה והחמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה גדולה מערבבים קמח, סודה לשתייה, ג'ינג'ר, קינמון, ציפורן ומלח.
מוסיפים את תערובת המולסה ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים מים רותחים ומערבבים.
יוצקים את הבלילה על התפוחים ומפזרים בצורה אחידה בתבנית.
אופים במשך 30 דקות או עד שבוצעו בדיקות העוגה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.