לחם ג'לפניו גבינתי
Cheesy Jalapeño Pull Bread is a lacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 6065 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, גבינת מונטריי ג'ק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Jalapeño Popper Pull-apart לחם, לחם הפוך זול, ו לחם בצל גבינה הפוך.
הוראות
פרוסת לחם דפוס צוהר צלב: מחממים את התנור ל 350 ° F. פורסים את הלחם כמעט כל הדרך (לא כל הדרך) בתבנית צוהר צלב, מרווחים סנטימטר בין הפרוסות.
מניחים את הגבינה מגורר בקערה גדולה. לזרוק עם הבצל הירוק jalapeños.
יוצקים עם חמאה מומסת ולהשתמש בידיים נקיות שלך כדי לזרוק, כדי להפיץ את החמאה באופן שווה דרך הגבינה.
מניחים את הלחם על גיליון גדול של רדיד אלומיניום (גדול מספיק כדי לעטוף את הלחם) על תבנית אפייה. תמלא כל בקע בתערובת הגבינה.
לעטוף עם נייר אלומיניום. בשלב זה אתה יכול לעשות קדימה ומקרר עד מוכן לאפות.
אופים בתנור 177° במשך 15 דקות. ואז לחשוף את רדיד מן הלחם ומבשלים 10 דקות יותר, עד שכל הגבינה נמסה.
מניחים על לוח הגשה או צלחת לשרת.