קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות60
מגזין

לחם גבינה חלפיניו

לחם גבינה חלפיניו
לחם גבינה חלפיניו הוא צמחוני הר ד ' אובר. מנה אחת מכילה 2140 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 3. 200 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמרים, קמח, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. הציון הזה נהדר. נסו חלפיניו גבינת לחם לחם מכונה, לחם גבינה חלפיניו, ו לחם בייגלה גבינה חלפיניו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מאוד שלבו 7 כוסות קמח, גבינה, ג ' לפנוס, 7 כפות סוכר והמלח; מערבבים היטב.
2
בקערה נפרדת, לשלב את המים, שמרים הנותרים 1 כף סוכר.
3
בואו לשבת כ -10 דקות; מערבבים עד שכל השמרים מומסים.
4
מוסיפים את השמן לתערובת הנוזלית תוך ערבוב .
5
מוסיפים מחצית מהתערובת הנוזלית לתערובת הקמח.
6
מערבבים עם הידיים כדי להרטיב קמח ככל האפשר.
7
מוסיפים את התערובת הנוזלית שנותרה לבצק ומערבבים עד שהקמח משולב היטב.
8
הופכים למשטח מקומח קלות ולשים ביד עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי למגע, כ-15 דקות, מוסיפים בהדרגה רק מספיק קמח נוסף בכדי למנוע מהבצק להידבק.
9
מניחים בקערה משומנת גדולה והופכים בצק כך שהעליון משומן; מכסים במגבת יבשה ומניחים לעמוד במקום חמים (90-100 מעלות צלזיוס) עד להכפלת הגודל, בערך 1 שעה. אגרוף בצק.
10
להכנת לחם: מחלקים בצק ל -3 מנות שוות. יוצרים כל אחד מהם לכדור, ואז מותחים בצק בשתי ידיים ותוחבים קצוות מתחת ליצירת משטח חלק. פופ כל בועות אוויר גדולות על ידי צובט אותם. יוצרים לכיכרות. (הערה: אני אוהב להשתמש מערוך ולרדד בצק, אשר קופץ כל בועות בקלות ובמהירות.)
11
מניחים 3 מְשׁוּמָן 8 1/2 איקס 4 1/2 מחבתות כיכר אינץ. מכסים במגבת שוב ולאפשר לעלות עד כמעט הוכפל בגודל, כ 45 דקות עד 1 שעה.
12
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) עד לקבלת חום כהה וסיים, בערך 1 שעה, וסובב את התבניות לאחר 25 דקות להשחמה אחידה יותר.
13
מוציאים מהתבנית ברגע שהלחם יתרומם בקלות, לאחר כ -5 עד 10 דקות.
14
בואו מגניב על 1 שעה לפני חיתוך.