לחם גבינה מלא מרץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל לחם גבינה מלא מרץ. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, חמאה, גבינת ג'ק עם פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם גבינה מלא מרץ, טורטיות חזיר פפי, ו מקרוני מלא מרץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הלחם לחצי לאורכו. בקערה בטוחה למיקרוגל, לשלב את החמאה, בצל ואבקת צ ' ילי. כיסוי ומיקרוגל על גבוה עבור
1-1/2 ל 2-1/2 דקות או עד הבצל הוא רך, ערבוב פעם אחת.
מורחים על הצד לחתוך של תחתית הלחם.
מפזרים גבינות. החלף את הדף לחם; לעטוף בנייר כסף כבד.
אופים ב 350° במשך 35 דקות או עד הגבינה נמסה. חותכים ומגישים חמים.