קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות32
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם דבש חיטה-שיבולת שועל

לחם דבש חיטה-שיבולת שועל
לחם דבש חיטה-שיבולת שועל דורש כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 143 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 32 ומחירו 18 סנט למנה . גשו לסופר וקנו מלח, מים, חמאה חמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור לחם. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סקונס מחיטה דבש פאי תפוחים , לחמניות המבורגר מחיטה דבש , ולחם כמעט מלא .

הוראות

1
בקערה מערבבים קמח מלא, 2 כוסות קמח לכל מטרה, שיבולת שועל, שמרים ומלח. מערבבים פנימה את המים, החלב, הדבש והחמאה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מנקבים את הבצק למטה. מעצבים לשתי כיכרות; מניחים בתוך 9 אינץ' משומן. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות. מקציפים חלבון ביצה ומים; להבריש מעל כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מפזרים שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
7
אופים ב-375 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים מהתבניות לצינון על רשתות.