לחם דבש חיטה-שיבולת שועל דורש כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 143 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 32 ומחירו 18 סנט למנה . גשו לסופר וקנו מלח, מים, חמאה חמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור לחם. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סקונס מחיטה דבש פאי תפוחים , לחמניות המבורגר מחיטה דבש , ולחם כמעט מלא .
הוראות
1
בקערה מערבבים קמח מלא, 2 כוסות קמח לכל מטרה, שיבולת שועל, שמרים ומלח. מערבבים פנימה את המים, החלב, הדבש והחמאה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מנקבים את הבצק למטה. מעצבים לשתי כיכרות; מניחים בתוך 9 אינץ' משומן. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות. מקציפים חלבון ביצה ומים; להבריש מעל כיכרות.