לחם דבש חיטה-שיבולת שועל
לחם דבש חיטה-שיבולת שועל דורש כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 143 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 32 ומחירו 18 סנט למנה . גשו לסופר וקנו מלח, מים, חמאה חמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור לחם. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סקונס מחיטה דבש פאי תפוחים , לחמניות המבורגר מחיטה דבש , ולחם כמעט מלא .
הוראות
בקערה מערבבים קמח מלא, 2 כוסות קמח לכל מטרה, שיבולת שועל, שמרים ומלח. מערבבים פנימה את המים, החלב, הדבש והחמאה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה ביצים.
הוסף מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים את הבצק למטה. מעצבים לשתי כיכרות; מניחים בתוך 9 אינץ' משומן. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות. מקציפים חלבון ביצה ומים; להבריש מעל כיכרות.
אופים ב-375 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לצינון על רשתות.