לחם דבש פורטוגזי יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 1312 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך מים חמים, קמח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דבש פורטוגזי, תבלינים וכל הדברים נחמדים, לחם פירות., לחם תירס פורטוגזי, ו לחם חזיר ונקניק פורטוגזי (מתכונים דומים).
הכה יחד חמאה (2 1/2 מקלות) וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 4 דקות במערבל לעמוד או 6 עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים שליש מתערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד לשלב, מוסיפים דבשה ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מוסיפים חצי מתערובת הקמח הנותרת ומערבבים עד לשלב, מוסיפים דבש ומערבבים עד לתאגיד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
11
מוסיפים תערובת שמרים ותערובת הקמח הנותרת ומערבבים עד לשלב, ואז מערבבים בתערובת פירות מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
12
מחלקים הבלילה בין מחבתות, החלקה צמרות. (אל תתנו לבלילה לעלות.)
13
אופים עד בחירה או שיפוד עץ מוכנס במרכזים של כיכרות יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות, ולאחר מכן להסיר כיכרות מחבתות מגניב לחלוטין על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
לחמים לשמור, עטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל, בטמפרטורת החדר 1 שבוע.