לחם דבש רב דגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם דבש Multigrain. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . אם יש לכם דגני סובין חיטה, מלח, שיבולת שועל רגילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם מולטיגרין עם חמאת דבש, דבש לילה-דגנים Multigrain שקדים, ו לחם מולטיגרין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים דבש ושמרים במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 7 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח מחיטה מלאה דרך מלח) לתערובת שמרים; מערבבים היטב כדי ליצור בצק נוקשה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח כל המטרה הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף הבצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 15 x 8 אינץ ' על משטח מקומח.
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה קצר, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מקום לחמניות, צד התפר למטה, ב 2 (9 x 5 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד כיכרות השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות; מגניב על מדפים חוט.