לחם דגני סובין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם דגני סובין. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 20 מעריצים. אם יש לך מולסה מלאה, מים חמים מאוד, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, דגני שיבולת שועל חמים וקרם, ו מאפינס אנגלית עם דגני סובין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם משוט, לשלב 1 כוס קמח, דגנים, סוכר, מלח ושמרים יבשים.
תוסיף חמאה.בהדרגה מוסיפים מים ודבשה לתערובת דגנים ומכים 2 דקות במהירות בינונית, מגרדת את הקערה מדי פעם.
הוסף עוד כוס קמח. הכה במהירות גבוהה 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים מספיק קמח נוסף כדי להפוך את הבצק נוקשה. לעבור לקרס הבצק של המיקסר ולשים במשך כ 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וגמיש.
תן את שאר הבצק במשך 15 דקות.בינתיים, לרסס 8 ½ על מחבת כיכר 4 ½ אינץ עם ספריי בישול בשורה התחתונה עם רצועת קלף (אופציונלי).
רול או פשוט לטפוח את הבצק לתוך מלבן 12 x 8 אינץ', ואז לגלגל אותו לתוך גליל. הגדר אותו במחבת ולתת לו לעלות במקום חם במשך כ 1 שעה ו 15 דקות.
אופים ב 177° במשך 40 דקות או עד הסוף.
להסיר מחבתות. מגניב על מדפים תיל.