לחם דובדבן
לחם דובדבן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הלחם שלך. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב, מיץ דובדבנים, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 37%. מתכונים דומים: לחם דובדבן רך מתוק עם זיגוג דובדבן-שקדים, לחם אגוזי דובדבן, ו לחם אגוזי דובדבן {ס של פאט}.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
הקציפו יחד את הביצים, הקיצור, החלב, מיץ הדובדבן ותמצית הווניל בקערה עד לקבלת תערובת אחידה; מניחים בצד. מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה נפרדת; יוצרים באר במרכז תערובת הקמח.
יוצקים את תערובת מיץ הדובדבן לבאר ומערבבים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את הדובדבנים.
יוצקים את הבלילה לתבנית כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה ואת מעיינות העליון בחזרה כאשר לחצה קלות, על 1 שעה. מניחים להתקרר לחלוטין על רשת לפני החיתוך להגשה.