לחם דלורית
הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. אם יש לך קינמון טחון, ביצים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לחם דלורית, לחם דלורית, ו לחם דלורית.
הוראות
מחממים תנור ל 177° (175°C). שמן וקמח אחד 8.5 x 4.5 x 2.5 מחבת כיכר אינץ.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את מחית דלעת סקווש, ביצים, שמן, מים וסוכרים עד לשלב ביסודיות. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט והל.
מערבבים את החומרים היבשים לתוך תערובת סקווש butternut.
לשלב רק עד incorporated; לא מעל לערבב.
אופים במשך 55-65 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי.