קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם דלעת-ג'ינג'ר

לחם דלעת-ג'ינג'ר
לחם דלעת-ג'ינג'ר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הלחם שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סודה לשתיה, שמנת מתוקה כבדה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו לחם דלעת ג'ינג'ר, לחם ג'ינג'ר דלעת, ו לחם דלעת כתום-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
שלב את הביצה, חלב החמאה, הדלעת והמולסה; מערבבים לתערובת פירורים רק עד לחות. מערבבים פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
מולסהמולסה
דלעתדלעת
פקאניםפקאנים
ביצהביצה
4
יוצקים לתוך 8-ב משומן. איקס 4-אין. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
לרוטב ממיסים חמאה בסיר. מערבבים פנימה את הסוכר החום וסירופ התירס; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים עד שהסוכר נמס, כ 1 דקה. מערבבים שמנת. מחזירים לרתיחה; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
קרםקרם
רוטברוטב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מגישים עם זנגוויל חם.