לחם דלעת-ג'ינג'ר
לחם דלעת-ג'ינג'ר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הלחם שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סודה לשתיה, שמנת מתוקה כבדה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו לחם דלעת ג'ינג'ר, לחם ג'ינג'ר דלעת, ו לחם דלעת כתום-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
שלב את הביצה, חלב החמאה, הדלעת והמולסה; מערבבים לתערובת פירורים רק עד לחות. מערבבים פקאן.
יוצקים לתוך 8-ב משומן. איקס 4-אין. מחבת כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
לרוטב ממיסים חמאה בסיר. מערבבים פנימה את הסוכר החום וסירופ התירס; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים עד שהסוכר נמס, כ 1 דקה. מערבבים שמנת. מחזירים לרתיחה; מסירים מהאש.