לחם דלעת ללא חלב מתוק הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 717 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר חום, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחם בטטה ללא שומן, חלב חינם וטעים, פודינג לחם דלעת ללא חלב, ו אפייה זה אלרגיה חינם עם קים Guten חינם, חלב חינם צ'אי מתובל לחם תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריסוס שלושה 7×3 מחבתות לחם מחבת כיכר אינץ עם שמן זית בישול spray.In קערה גדולה, לערבב יחד מחית דלעת; ביצים, שמן זית, מולסה, מי וניל וסוכר וסוכר חום. עד שיתמזג היטב. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר. מערבבים את החומרים יבשים לתוך תערובת דלעת עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זית
דלעת משומר
סודה לשתייה
סוכר חום
שמן זית
קינמון
מולסה
דלעת
וניל
ציפורן
ג ' ינג ' ר
מוסקט
לחם
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
מקציף
קערה
תנור
2
יוצקים לתוך המחבתות מוכנות.
3
אופים במשך כ 50 דקות בתנור שחומם מראש. כיכרות לחם נעשות כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.