לחם דלעת מצופה קינמון
לחם דלעת מצופה קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות אם יש לך סודה לשתיה, דגני קינמון מתפוצצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת דלעת מצופה קינמון, Streusel עקף לחם דלעת, ו לחם דלעת חלמונה עם streusel קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. תחתית ספריי רק של שני 8x4-אינץ מחבתות כיכר עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים 1 כוס דגנים, 4 כוסות קמח, פשטידת דלעת תבלין, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען ו 3/4 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 עד 2 דקות או עד שמנת. הכה בביצים, מים ודלעת רק עד מעורבב. מערבבים בתערובת קמח.
יוצקים לתוך מחבתות; להפיץ באופן שווה.
בקערה בינונית, לערבב חומרי ציפוי streusel באמצעות מזלג או בלנדר מאפה עד מתפורר.
מפזרים באופן שווה על הבלילה במחבתות; לחץ מעט.
אופים 1 שעה 5 דקות עד 1 שעה 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.