לחם דלעת מתובל
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם דלעת מתובל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 1974 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם קינמון טחון, קמח, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. נסו לחם דלעת מתובל, לחם דלעת מתובל, ו לחם דלעת מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים סוכר לבן, סוכר חום, וחמאה מומסת יחד בקערה גדולה. מערבבים ביצים ותמצית וניל; מערבבים בדלעת עד משולב היטב.
לטאטא קמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח יחד בקערה נפרדת.
מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת דלעת עד משולב.
יוצקים את הבלילה לשלוש מחבתות כיכר 5x9 אינץ'. הבלילה חלקה באופן שווה בכל מחבת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס באמצע כל כיכר יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.