לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לחם דלעת סמהיין. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 194 קלוריות. מתכון ללא חלב וצמחוני זה מגיש 16 . 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אגוזי מלך, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. ציון זה מוצק. נסו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # פאלפסט, לחם דלעת אוו אורגני עם תוספת זרעי דלעת, ו מחית דלעת ביתית טרייה ולחם דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 2 מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי וציפורן יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מקציפים יחד את הדלעת, המים, הביצים, הווניל והשמן הצמחי יחד בקערה נפרדת. שופכים בהדרגה את התערובת הרטובה ליבשה תוך כדי הקצפה עד שהכל מעורבב היטב. מקפלים את האגוזים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה בין שתי תבניות הכיכר המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מקלות קינמון קצרים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ומעיין לאחור בלחיצה קלה, 50 עד 60 דקות. מניחים להתקרר 20 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות.