לחם דלעת שוקולד
המתכון ללחם דלעת ושוקולד יכול להיות מוכן בכשעה ו-25 דקות . מנה אחת מכילה 219 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון ללא מוצרי חלב זה מספיק ל-32 מנות . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא עובד היטב כארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם מים, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 31% , וזה לא כל כך טוב. מתכונים דומים: לחם דלעת חמוציות , לחם דלעת חלבוני נעים ולחם ארוחת בוקר מתובל דלעת ללא גלוטן .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה נוספת, טרפו את הביצים, הדלעת, המים והשמן; ערבבו עם המרכיבים היבשים רק עד לקבלת תערובת לחה. ערבבו פנימה שוקולד צ'יפס ושקדים.
יוצקים לשתי תבניות כיכר לחם משומנות בגודל 23 x 13 ס"מ.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 70-75 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות צינון מלאות. עוטפים בנייר כסף ומקפיאים עד 3 חודשים.
לשימוש בלחם קפוא: יש להפשיר בטמפרטורת החדר.