לחם הבירה של בובה
לחם הבירה של בובה הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 265 קלוריות . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האב . אם יש לך בירה, מלח, שמיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחם בירה סתיו , לחם בירה צ'דר צ'ילה ולחם בירה מתוק דלעת .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות מחבת ברזל יצוק בגודל 9 או 10 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח התופח, הסוכר, אבקת הבצל, עשב השמיר והמלח.
יוצקים פנימה את הבירה ומערבבים עד שכל היבשים נטמעים. מערבבים כמה שיותר קל כדי לא לרוקן את הבירה. מקפלים פנימה קוביות גבינה.
אופים במשך 45 עד 60 דקות, או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הלחם צריך לתפוח הרבה מעל קצה התבנית.