לחם הבננה אגוז המפורסם של ג'נט
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו לחם הבננה אגוז המפורסם של ג'נט, לחם הבננה העשיר של ג'נט, ו לחם בננה מפורסם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מעט גריז וקמח שני מחבתות 8x4 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר והחמאה עד אור ורך. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, להכות היטב עם כל תוספת. מערבבים את הבננה ושמנת חמוצה.
בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון ופקאנים; מערבבים לתוך תערובת בננה, רק עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 65 דקות, עד שקיסם מוכנס למרכז כיכר יוצא נקי.
הסר מן המחבת ולמקם על מתלה חוט מגניב.