קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם הבננה אגוז המפורסם של ג'נט

לחם הבננה אגוז המפורסם של ג'נט
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו לחם הבננה אגוז המפורסם של ג'נט, לחם הבננה העשיר של ג'נט, ו לחם בננה מפורסם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מעט גריז וקמח שני מחבתות 8x4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר והחמאה עד אור ורך. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, להכות היטב עם כל תוספת. מערבבים את הבננה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בננהבננה
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון ופקאנים; מערבבים לתוך תערובת בננה, רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
בננהבננה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 65 דקות, עד שקיסם מוכנס למרכז כיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
הסר מן המחבת ולמקם על מתלה חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
7
מגישים חם או קר.