לחם הבננה הטוב ביותר אי פעם ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן הטוב ביותר אי פעם לחם בננה. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם בננות, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו לחם בננה (ללא דגנים, ללא גלוטן, Paleo, Primal), לחם בננה פרנץ ' טוסט עם בננות בקרמל (ללא גלוטן, Paleo + חלב חינם), ו לחם בננה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. תחתית גריז רק של 9x5 אינץ 'או 8x4 אינץ' מחבת כיכר עם קיצור.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, בננות פירה, חמאה וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים כיכר 9 אינץ '55 עד 60 דקות, כיכר 8 אינץ' 1 שעה 5 עד 1 שעה 15 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. (
מניחים גיליון נייר מעל כיכר כדי למנוע overbrowning.) מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכר מן המחבת; להסיר מחבת כדי מתלה קירור. מגניב על 1 שעה לפני חיתוך.