לחם הבננה של בוברה
לחם הבננה של בוברה דורש בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'. בקערה מקציפים יחד את קמח החיטה המלא, קמח רב תכליתי, סודה לשתייה, מלח כשר, קינמון ואגוז מוסקט.
מחית את החמאה והסוכר בקערת ערבוב עד שמנת; הכה את תמצית הביצה ווניל עם מקצף חשמלי. בקערה שלישית, מועכים את הבננות עם היוגורט עד לקבלת חלקה.
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה במספר תוספות, לסירוגין עם תערובת הבננה עד הבלילה חלקה.
יוצקים לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז לחם הבננה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
תן ללחם להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן סיים קירור על מדף קירור.