לחם הבננה של סבתא
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם הבננה של סבתא יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר מגורען, סוכר חום בחוזקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו לחם הבננה של סבתא, עוגת הבננה של סבתא עם קרם חמאה קרמל מלוח, ו לחם האגוזים של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה. מחית בננות עם מיץ לימון בקערה קטנה. (אתה רוצה קצת מרק טקסטורלי כמו חצי גושי פירה.)
לנצח את החמאה ואת הבא 3 מרכיבים במהירות נמוכה עם כבד חובה חשמלי לעמוד מיקסר 1 דקה או עד בשילוב. הגדל מהירות בינונית, והכה 1 1/2 עד 2 דקות או עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת, עוצרים כדי לגרד את הקערה לפי הצורך.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
להוסיף תערובת בננה, להכות רק עד הבלילה מעורבב (לא יותר מ 10 שניות).
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר 8 - x 4-אינץ חמאה היטב מקומטת, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 55 עד 60 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מחבת מתלה חוט, מגניב 50 דקות. לעטוף בניילון נצמד (זה עדיין יהיה חמיםזה עוזר ללחם להישאר לח), ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.