לחם הל
לחם הל יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Kumquat-לחם תה הל, לחם דובדבן יבש-הל, ו לחם מהיר הל אגס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מחממים חלב לפושר.
מניחים שמרים בקערה גדולה.
יוצקים חלב מעל ולתת לנוח 10 דקות.
מוסיפים סוכר, מלח והל לקערה ומקציפים עד לשלב.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה, ויוצרים כדור.
על משטח מקומח קלות, ללוש לחם עד חלקה אלסטית, חמש עד עשר דקות. מכסים במגבת מטבח ולהשאיר במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
אגרוף בצק לשחרר אוויר. ללוש בצק במשך חמש דקות. אם עושים כיכר פשוטה, לעצב בצק לכדור עגול.
מניחים כיכר על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. מכסים במגבת צלחת ולתת לעלות במשך 30 דקות.
צחצח את החלק העליון של הכיכר עם שטיפת הביצים.
אופים כיכר עד זהוב ונשמע חלול כאשר אתה ברז בתחתית, על 25 דקות.