לחם הפוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם מתפרק. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח זהב, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים, לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו לחם הפוך.
הוראות
תרסיס מחבת עוגת צינור מחורץ 12 כוס או 10 אינץ ' מלאך מזון (צינור) מחבת עוגה עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, סוכר, מלח ושמרים עד מעורב היטב.
בסיר 1 ליטר, מחממים את החלב וחמאה 1/4 כוס על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד חם מאוד מדחום לקרוא מיידית קורא 49° ל130.
מוסיפים את תערובת החלב והביצה לתערובת הקמח. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד את הבלילה מהצד והתחתון של הקערה עם מרית גומי, עד תערובת הקמח הוא רטוב. מקציפים במהירות בינונית 3 דקות, עוצרים לעתים קרובות כדי לגרד קערה. עם כף עץ, מערבבים מספיק מהקמח הנותר, 1 כוס בכל פעם, עד שהבצק רך, משאיר בצד הקערה וקל לטפל בו (הבצק עשוי להיות מעט דביק).
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול.
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש על ידי קיפול בצק כלפיך, ואז עם העקבים של הידיים שלך, דוחף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור. המשיכו ללוש כ-5 דקות, מפזרים על פני השטח יותר קמח אם הבצק מתחיל להידבק, עד שהבצק חלק וקפיצי.
מניחים 1/4 כוס חמאה בקערה קטנה למיקרוגל; מכסים במגבת נייר למיקרוגל. מיקרוגל על 30 עד 50 שניות או עד נמס.
לעצב את הבצק לתוך 24 כדורים. טובלים כל כדור בצק לתוך החמאה המומסת.
שכבה שווה במחבת. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד; מניחים לעלייה במקום חם 20 עד 30 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל. הבצק מוכן אם הזחה נשארת כאשר אתה לוחץ על קצות האצבעות שלך על 1/2 אינץ ' לתוך הבצק.
להזיז את מתלה התנור למצב נמוך, כך צמרות המחבתות יהיה במרכז התנור.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב. לחם מגניב במחבת 2 דקות.
מניחים צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; מחזיק צלחת ומחבת עם מחזיקי סיר, להפוך צלחת פאן יחד, ולאחר מכן להסיר מחבת.
מגישים לחם בזמן חם, מושך אותו לגזרים עם 2 מזלגות או האצבעות שלך.