קושימומחה
מוכן ב23 שעות
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

לחם הפנים של יאן שאט.

לחם הפנים של יאן שאט.
לחם הפנים של יאן שאט דורש בסביבה. 23 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . אם יש לך זרעי ניז'לה, מים חמים, קמח לחם לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, לחם שטוח, ו לחם שטוח איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא שמרים לתוך 120 גרם ('כוס) מים חמים להתמוסס ומערבבים בקמח. (
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
התערובת תהיה יבשה.) ללוש הנותרים 55 גרם (כוס 1/4 scant) מים ללוש בקערה עד הבצק נוצר. הפוך על משטח נקי ללוש עד חלקה, על 5 דקות. (אין להוסיף קמח נוסף; ביגה יהפוך פחות דביק כפי שהוא ללוש.) לשים בקערה נקייה לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד. צ ' יל במקרר 16 עד 18 שעות. (ביגה לא יעלה תפיסה.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו ביגה לעמוד, עדיין מכוסה, במקום חם עד קריאה מיידית מדחום רושמת 75-78°F, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
קוצצים 170 גרם (או חצי scant) של מתכון biga. (שאריות ביגה שומר, מכוסה ומקורר, 2 ימים.)
2
לטאטא שמרים לתוך 60 גרם (1/4 כוס) מים חמים להתמוסס בקערה גדולה ומערבבים יוגורט, קצוץ biga, קמח מחיטה מלאה, מלח, שמן, קמח לחם. ללוש מספיק של 60 גרם הנותרים (1/4 כוס) מים חמים, קצת בכל פעם, כדי להפוך את הבצק מעשי. (הבצק יהיה דביק.)
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות מאוד ללוש, מדי פעם מגרד את הבצק תקוע על פני השטח עם מגרד בצק, 10 דקות. (אם הבצק הופך דביק מדי ללוש בקלות, מדי פעם ידיים קמח, לא משטח עבודה; הבצק יהפוך פחות דביק כמו ללוש.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
4
בהדרגה ללוש בכל המים שנותרו ולהמשיך ללוש בצק עד חלקה, satiny, ו מתיחה, כ 10 דקות. שים בקערה נקייה ואבק קל מאוד עם קמח. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח מאוד קלות למתוח לתוך מלבן. מקפלים לשלישים, כמו מכתב, ואז למתוח ולקפל שוב באותו אופן. חזור לקערה ולתת לעלות, מכוסה, 1 שעה. חזור על תהליך מתיחה וקיפול ולתת לעלות שוב, מכוסה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
חצי בצק ולעצב כל חצי לתוך יומן 8 אינץ ' על משטח העבודה. אבק קל מאוד עם קמח ולתת לעלות, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
לשים פיצה אבן על מתלה באמצע תנור מחממים ל 274°. (לאפשר 1 שעה לחמם עם אבן.)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
למתוח כל בצק להתחבר לתוך בערך 13 על ידי מלבן 6 אינץ ' מברשת קלות עם מים. בצק גומות עם קצות האצבעות ומפזרים זרעי נייג ' לה ומלח ים. בצק גומות שוב ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
מפזרים בנדיבות קליפת בייקר עם קמח תירס. מחזיק 1 מלבן בכל קצה, להרים ולהעביר בייקר. (בצק ימתח.) טופס מחדש לתוך מלבן וגומה פעם נוספת. לקלף פעם או פעמיים; אם הבצק מקלות, להרים ומפזרים יותר קמח תירס מתחת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
עובד במהירות, תנור ערפל עם 4 טיפות מים מבקבוק ספריי. בשורה בקצה המרוחק של הקליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות כדי להתחיל את הבצק זז. כאשר קצה הבצק נוגע באבן, משוך במהירות את הקליפה לאחור כדי להעביר את הבצק לאבן. תנור ערפל שוב עם 4 השפריצים מבקבוק ספריי ואופים לחם שטוח עד חום זהוב, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר מתלה ובעוד עדיין חם, מברשת עם קצת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
לטאטא קמח תירס שרוף את אבן פיצה עם מטלית לפני אפיית הנותרים לחם שטוח באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
הבצק עשוי להצטנן בן לילה, מכוסה היטב בניילון נצמד, לאחר עלייה שנייה או שלישית. לפני השימוש, להביא לטמפרטורת החדר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו