לחם זית
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו זיתים מקלמטן, קמח לחם, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו לחם זית לא ללוש / שמשה All ' Olive, לחם זית, ו לחם זית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים, שמרים, מולסה בקערת ערבוב; מערבבים לערבב.
בואו לעמוד במשך כמה דקות עד תערובת הוא שמנת וקצף.
מוסיפים שמן זית ומלח; מערבבים.
מוסיפים קמח, על כוס בכל פעם, עד הבצק הוא נוקשה מדי כדי לערבב.
מוסיפים זיתים ועשבי תיבול טריים.
להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות. ללוש, הוספת קמח לפי הצורך כדי לשמור על להיות דביק, עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה משומנת היטב, והופכים את פני הבצק בשמן. אפשר לעלות עד הוכפל בתפזורת, כשעה בערך.
אגרוף הבצק למטה, לפצל לשני חלקים, וליצור לשני כיכרות עגולות.
מניחים על תבנית אפייה משומנת . תרסיס עם מים קרים ומפזרים זרעי שומשום אם תרצה בכך.
בואו כיכרות לעלות במשך 25 עד 30 דקות.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך כ 45 דקות, או עד שהם חומים ונשמעים חלולים כאשר טפח על הקרקעית.