לחם זנגביל גרמני לחג המולד
המתכון לחם זנגביל חג המולד הגרמני מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 713 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך ביצים, דבש, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו Stollen (לחם חג המולד הגרמני), עוגיות זנגביל גרמניות (Lebkuchen), ו בלגרדר ברות (עוגיות חג מולד גרמניות) (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, ותבלינים.
בקערה גדולה, שמנת חמאה או מרגרינה עם סוכר חום. הכה את הביצים, ואז הדבש, ליקר תפוזים, שמנת חמוצה, ומיץ תפוזים. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת מוקרם, ולאחר מכן מערבבים את הצימוקים והשקדים. להפוך את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומקורנת.
אופים עוגה ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 80 דקות, או עד שהוא בדיקות שנעשו עם קיסם.