קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

לחם זנגביל גרמני לחג המולד

לחם זנגביל גרמני לחג המולד
המתכון לחם זנגביל חג המולד הגרמני מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 713 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך ביצים, דבש, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו Stollen (לחם חג המולד הגרמני), עוגיות זנגביל גרמניות (Lebkuchen), ו בלגרדר ברות (עוגיות חג מולד גרמניות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
תבליניםתבלינים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
בקערה גדולה, שמנת חמאה או מרגרינה עם סוכר חום. הכה את הביצים, ואז הדבש, ליקר תפוזים, שמנת חמוצה, ומיץ תפוזים. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת מוקרם, ולאחר מכן מערבבים את הצימוקים והשקדים. להפוך את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומקורנת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכר חוםסוכר חום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חמאהחמאה
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים עוגה ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 80 דקות, או עד שהוא בדיקות שנעשו עם קיסם.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
4
העברה למתלה כדי מגניב.