קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות9
ציון בריאות0
מגזין

לחם זנגביל רסק תפוחים

לחם זנגביל רסק תפוחים
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם רסק תפוחים, ביצה, תערובת זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. נסו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת, בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), ו עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 1 (5-אונקיה) חבילת תערובת זנגביל, 1 כוס רסק תפוחים תוצרת בית, 3/4 כוס מים, ו 1 ביצה גדולה עד מעורבב; כף באופן שווה לתוך מחבת מרובעת 9 אינץ ' משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגיות זנגבילתערובת עוגיות זנגביל
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה