לחם זר חג המולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם זר חג המולד. מתאים ל-16 ומחירו 27 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, אבקת חלב ללא שומן, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו זר לחם חג המולד, חג המולד גנוב זר, ו עוגת זר חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החמאה, אבקת החלב, הסוכר, הביצה, המלח ו -3 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -18 אינץ'. איקס 12 אינץ'. מלבן.
מפזרים שקדים קצוצים וקינמון עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל ג ' לי רול בסגנון, החל בצד ארוך; קמצוץ התפר לאטום.
הניחו את התפר כלפי מטה על תבנית משומנת; קמצוץ מסתיים יחד ליצירת טבעת. עם מספריים, לחתוך מבחוץ קצה לשני שלישים של הדרך לכיוון מרכז של טבעת ב 1-ב. אינטרוולים. רצועות נפרדות מעט; טוויסט כדי לאפשר מילוי להראות. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
שלב סוכר, מים ותמצית של קונדיטורים; טפטוף על לחם חם.