לחם חום אירי עם סלמון מעושן
המתכון לחם חום אירי עם סלמון מעושן מוכן בערך 75 שעות והוא בהחלט יוצא מן הכלל pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלמון מעושן על לחם סודה אירי קרוסטיני, סלמון מעושן על לחם סודה אירי עם חמאת צ'ייב, ו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}.
הוראות
לטאטא יחד קמחים, שיבולת שועל, נבט חיטה, סודה לשתיה, מלח, זרעי קימל בקערה גדולה. להתמזג 3/4 מקל חמאה קרה עם קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים עד שהבצק מתרטב באופן שווה. ללוש את הבצק על משטח מקומח קל, לאבק בקמח כדי למנוע דבק, 1 דקה (הבצק צריך להישאר רך ומעט דביק). לעצב בצק לכדור.
ללטף את הבצק על תבנית אפייה מקומטת קלות לסיבוב 7 אינץ'. אבקת בצק עם קמח להפיץ קלות סביב עם קצות האצבעות.
חותכים X 4 עד 5 אינץ ' (1/2inch עמוק) בחלק העליון של הבצק.
אופים באמצע התנור עד הלחם נשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, 45 עד 50 דקות. מגניב על מתלה 2 שעות לפני חיתוך.
הפוך מתאבנים עם לחם, חמאה רכה, סלמון, עירית ופלפל לפי הטעם.