לחם חום בוסטון
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 182 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, קמח חום-לחם, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות.
בנדיבות משמנים תבנית פודינג 1 ליטר או פחית קפה 1 קילו.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערת ערבוב. מערבבים את המולסה והחלב. קפל את דומדמניות.
למלא את התבנית או קפה יכול עם הבלילה. זה אמור לעלות בערך שני שליש מהדרך. לכסות את החלק העליון בנייר כסף ולקשור היטב עם חוט כדי להפוך אותו אטום.
מניחים במחבת אפייה עמוקה וממלאים את המחבת במים רותחים, כדי לבוא באמצע הצד של התבנית.
מניחים בתנור שחומם מראש ומאפשרים קיטור במשך 2 שעות, בדיקת מפלס המים לאחר 1 שעה.
הוסף עוד מים רותחים במידת הצורך. בדוק על ידי דבק שיפוד לתוך הלחם; זה ייצא נקי כאשר נעשה.
הסר מחרוזת רדיד ולאפשר להתקרר במשך 1 שעה לפני החשיפה.
ג 'ספר וייט מבשל מניו אינגלנד על ידי ג' ספר וייט.