לחם חום בוסטון
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו לחם זול למדי. גשו לסופר וקנו מלח, דבשה לא מאובטחת, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.
הוראות
בנדיבות חמאה שלוש פחיות קפה 10 אונקיה. בקערה גדולה מאוד, לשלב את השיפון, כל מטרה, חיטה מלאה וקמחי שיבולת שועל. מערבבים בקמח התירס, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח ופירות יבשים.
בקערה, לטאטא את החלב עם המולסה. לאט לאט לשפוך את הנוזל לתוך החומרים יבשים, ערבוב עד הבלילה חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך פחיות מוכנות. לעמוד פחיות במרכז התנור ואופים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד כיכרות הם קפיציים למגע.
תן מגניב מעט, אז unmold. כאשר הכיכרות התקררו לטמפרטורת החדר, לעטוף אותם בנייר שעווה ולאחסן במקרר בשקית ניילון חסון עד 5 ימים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש