קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות70
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חום בוסטון

לחם חום בוסטון
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו לחם זול למדי. גשו לסופר וקנו מלח, דבשה לא מאובטחת, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בנדיבות חמאה שלוש פחיות קפה 10 אונקיה. בקערה גדולה מאוד, לשלב את השיפון, כל מטרה, חיטה מלאה וקמחי שיבולת שועל. מערבבים בקמח התירס, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח ופירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פירות יבשיםפירות יבשים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שיפוןשיפון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה, לטאטא את החלב עם המולסה. לאט לאט לשפוך את הנוזל לתוך החומרים יבשים, ערבוב עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הבלילה לתוך פחיות מוכנות. לעמוד פחיות במרכז התנור ואופים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד כיכרות הם קפיציים למגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
תן מגניב מעט, אז unmold. כאשר הכיכרות התקררו לטמפרטורת החדר, לעטוף אותם בנייר שעווה ולאחסן במקרר בשקית ניילון חסון עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש