לחם חום בוסטון אותנטי
לחם חום אותנטי של בוסטון הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 146 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם קמח שיפון, קמח תירס, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 36%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת, לטאטא את החלב, מולסה, סוכר חום ושמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה אגוזי מלך וצימוקים.
מעבירים ל -8 אינץ ' משומן. איקס 4-אין. מחבת כיכר; מכסים בנייר כסף.
מניחים מחבת על מתלה בתוך פחית מים רותחים או סיר גדול ועמוק אחר; הוסף 1 פנימה. של מים חמים לסיר. מביאים לרתיחה עדינה; מכסים ומאדים 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי, ומוסיף עוד מים לסיר לפי הצורך.
מוציאים את התבנית מהסיר; הניחו לעמוד 10 דקות לפני שמוציאים לחם מהתבנית לרשת.
מגישים עם גבינת שמנת אם רוצים.