לחם חום בוסטון עם פירות יבשים
לחם חום בוסטון עם פירות יבשים הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. ללחם הזה יש 126 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, תערובת פירות וצימוקים, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם חום בוסטון עם פירות יבשים, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. שמן תחתון רק של מחבת כיכר 8x4 אינץ ' עם קיצור או ריסוס התחתון עם ספריי בישול; מעיל עם קמח.
בקערה בינונית, מערבבים קמחים, קמח תירס וסודה לשתייה. בקערה בינונית אחרת, להכות מולסה, ביצה ו 2 כפות חמאה מרוכך עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 3 דקות או עד מעורבב היטב. מקציפים בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה עד מעורב. מערבבים פירות יבשים.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הסדק יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות. הפעל סכין סביב קצוות כיכר כדי לשחרר; להסיר מחבת כדי מתלה חוט.
מברשת עם 2 כפיות חמאה מומסת.