לחם חומוס עם פטרוזיליה-סלט זית
לחם חומוס עם סלט פטרוזיליה-זית יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 273 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כמון טחון נדיב, עלי פטרוזיליה, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סלט סרטנים, חומוס ופטרוזיליה, חומוס, סלט גזר ופטרוזיליה, ו חומוס חם, שומר וסלט פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את לחם הפנים: מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
לטאטא את החומוס, 1/3 כוס מים חמים, כמון, רוזמרין ו 1 כף שמן זית בקערה.
לטאטא בקמח וקמצוץ כל מלח ופלפל. תניח את החובט בצד, 30 דקות.
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן זית מערבולת כדי מעיל המחבת.
יוצקים את הבלילה ולהפיץ את הקצוות עם מרית.
מעבירים לתנור ואופים עד המשרד, פריך וזהב בקצוות, 25 עד 30 דקות.
הפוך את הסלט: לזרוק את הפטרוזיליה, פלפל, בצל ירוק, זיתים, שמן זית, מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
השתמש במרית כדי לגרד רסיסים של לחם שטוח על צלחות.
מגישים עם פטרוזיליה-סלט זית.