לחם חיטה בקרום כפרי
לחם חיטה בקרום כפרי דורש כ 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1341 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, קמח לחם, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו לחם הקרום הכפרי של פאם, צ'דר, בייקון ותפוח עם חרדל על לחם חיטה כפרית, ו גלילי ארוחת ערב מחיטה מלאה בסגנון כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, מים חמים, ו 2 כפית. סוכר בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים ביצים, הבא 3 מרכיבים, 3 כוסות קמח חיטה, הנותרים סוכר. לנצח את הבצק במהירות בינונית, באמצעות חיבור ההנעה, עד חלקה. בהדרגה לנצח 3 עד 3 1/2 כוסות קמח לחם עד הבצק הרך טפסים.
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ -8 עד 10 דקות), מתיז על פני השטח עם קמח לפי הצורך.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, על 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל בצק חצי לתוך מלבן 18-x 9 אינץ'. החל ב 1 קצה קצר, בחוזקה להפשיל כל מלבן, ג ' לי רול אופנה, הקשה על חותם קצוות כמו שאתה מגלגל. קמצוץ קצוות של בצק לאטום, טאק מסתיים מתחת לבצק.
מניחים כל גליל בצק, צד התפר למטה, במחבת כיכר משומנת קלות 9 - x 5 אינץ'.
מברשת צמרות עם שמן. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד כיכרות הם עמוק זהב חום קול חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט, ואת כיכרות מברשת עם חמאה מומסת.
בואו מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).