לחם חיטה בשקית Resealable
לחם חיטה בשקית Resealable דורש סביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו לחם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, 100% לחם מחיטה מלאה - לחם עטא / לחם מחיטה מלאה, ו לחם מחיטה מלאה עם נבט חיטה ושיפון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כוס קמח לכל מטרה, שמרים, אבקת חלב, סוכר, ומלח יחד בשקית פלסטיק resealable גדול.
להוסיף מים חמים ושמן; שקית חותם לסחוט לערבב.
מוסיפים קמח מחיטה מלאה; חותמים ומערבבים.
מוסיפים 1 כוס קמח לכל מטרה; חותם ומערבבים.
מוסיפים כמויות קטנות של קמח רב-תכליתי נוסף עד שהבצק מתרחק בקלות מצדדים של התיק.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות; ללוש עד רך ומשולב היטב, 4 דקות. אפשר לנוח במשך 10 דקות.
רול בצק לתוך מלבן גדול; רול מלבן לתוך יומן.
מקום להתחבר למחבת כיכר מוכנה. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.