לחם חיטה דבש III
זה עובד טוב כמו לחם. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם חיטה דבש של אמא, ו לחם חיטה דבש.
הוראות
מניחים את המים החמים בקערה גדולה.
מפזרים שמרים, מערבבים עד מומס ולתת לעמוד עד שמנת.
מוסיף את החלב החם, דבש, שמן, מלח, ו 1 1/2 כוסות קמח לכל המטרה; להתמזג היטב. מערבבים בקמח מחיטה מלאה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח הרב-תכליתי הנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק רך ועובד (ייתכן שיישאר קצת קמח).
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, על 6 עד 8 דקות.
מניחים בקערה משומנת קלות ולהפוך את הבצק לשמן את החלק העליון. מכסים את הקערה עם מטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'. Punch את הבצק למטה ולהפוך על משטח מקומח קלות. טופס בצק לתוך כיכר ומניחים למחבת מוכנה. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, כ 45 דקות. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות או עד העליון הוא חום זהוב ואת החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר כיכר מהמחבת להתקרר על מתלה תיל.