לחם חיטה ופשתן
לחם חיטה ופשתן עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, קמח זהב, קמח זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחם חיטה ופשתן, לחם פשתן מחיטה מלאה, ו לחם פשתן חמניות מחיטה מלאה (למכונת הלחם) (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1-סיר ליטר, חלב חום, מים ו 1 כף חמאה מרוכך על חום בינוני עד 49° ל130 (חמאה לא להמיס). בקערה גדולה, לערבב 1 1/2 כוסות של קמח כל המטרה, מלח ושמרים.
מוסיפים תערובת חלב ודבש. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים קמח מחיטה מלאה, שיבולת שועל,זרעי פשתן ומספיק קמח לכל מטרה כדי להקל על הבצק.
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק על 5 דקות או עד חלק וקפיצי. גריז קערה בינונית עם קיצור או ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 1 עד 1 1/2 שעות או עד כפול בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
תחתית גריז וצדדים של מחבת כיכר 8x4 אינץ ' עם ריסוס קיצור או בישול. על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק למלבן 12x8 אינץ'.
מגלגלים את המלבן בחוזקה, מתחילים בצד 8 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. צבוט כל קצה של גליל לאטום; לקפל מסתיים מתחת כיכר.
מניחים את צד התפר למטה במחבת. לכסות ולתת לעלות במקום חם 45 עד 60 דקות או עד כפול בגודל.
אופים 30 עד 35 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב נשמע חלול כאשר טפח.
מברשת העליון של כיכר עם חמאה מומסת. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.